Waar geven vrouwen het meeste geld aan uit?

Waar geven vrouwen het meeste geld aan uit?

3 oktober 2020 Uit Door Redactie

De vrouw is voor de man lastig te ontrafelen. Je kan wel zeggen dat de man een handboek nodig heeft voor de vrouw en andersom. En die verschillen tussen man en vrouw laten zich vaak zien in bepaalde kleine dingetjes. Zoals aan zaken waar de vrouw en of man zijn of haar geld aan uitgeeft. Ben je nu benieuwd aan welke aankopen vrouwen het nu meest aan uitgeven? Lees dan gerust eventjes door.

Kleding

Op nummer 1 hoort toch wel kleding. De kledingwinkels draaien echt voor de vrouwen. Je ziet vaak bij kledingwinkels dat als ze zowel kleding verkopen voor mannen of vrouwen dat het gedeelte voor de vrouwen twee keer zo groot is. En dat komt simpelweg omdat ze het daar echt van moeten hebben. Mannen zijn toch wat bedachtzamer qua aankopen en zijn eigenlijk ook nog eens duurder uit. Bij de vrouwen zie je vaak dat de kleren zelfs goedkoper zijn zodat ze er veel meer van kopen. Van jurkjes tot aan broeken, vrouwen kopen het allemaal gretig en graag.

Schoenen

Wanneer ze de kledingwinkels zijn afgegaan moeten ze natuurlijk nog nieuwe schoenen kopen die passen bij de nieuwe kleren. En dan zijn ze echt helemaal los. Weer leuke schoenen of een Shabbies enkellaars. Populaire vrouwen schoenen zijn toch wel lastig te benoemen omdat ze niet altijd even loyaal aan bepaalde merken zijn. Je ziet dat ze ook regelmatig opeens hele goedkope schoenen kunnen kopen voor een festival. Maar als we enkele populaire merken mogen noemen zijn dat New Balance, Sendra Boots, Uggs en Nike.

Wat nog meer?

Vrouwen geven daarnaast ook nog veel geld uit aan make-up, stappen en etentjes. Maar deze kosten komen echt niet in de buurt van de eerder twee genoemde spullen. Waar geef jij het meeste geld aan uit?