Small group training rotterdam

Small group training rotterdam

14 mei 2021 0 Door Redactie

De sportscholen zijn weer open. Dit betekent dat je weer lekker kunt gaan sporten. Veel mensen doen dit in hun eentje, maar dit is helemaal niet nodig. Je kunt namelijk ook in een kleine groep sporten. Dit heet een small group training Rotterdam.

Voor welke mensen?

Deze small group training Rotterdam is in principe voor iedereen die fitter wilt worden dan die nu is. Het maakt niet uit wat je leeftijd is of hoe druk je het hebt in het leven. In een kleine groep trainen is bedoeld voor de mensen die het saai of ongezellig vinden om alleen te trainen, maar wel willen trainen. Door deze groepstrainingen kun je samen met je vrienden of collega’s samen sporten. Ook is het goed voor de mensen die niet de motivatie kunnen opbrengen om te gaan sporten. Een medesporter en een vaste afspraak kunnen hier enorm bij helpen.

small group training rotterdam

Groepslessen

Naast de kleine groepslessen heb je ook echte groepslessen. Deze zijn vaak met een man of 20 tot 30 met een trainer die expert is op het gebied van deze groepsles. Veel voorkomende groepslessen zijn Yoga, Pilates en een vorm van conditie en krachttraining gemengd met elkaar. Zo zorgen ze ervoor dat er voor iedereen wat is. 

Mooie sportschool met alles erop en eraan

Vroeger was een sportschool vaak en plek waar je niet veel had. Je had een aantal gewichten en niet veel meer, maar tegenwoordig is het zo dat het een ware luxe is met mooie verlichting en de beste machines. Zo stap je tegenwoordig in een walhalla van de gewichten.