Doe jij aan een vitaliteitsprogramma?

Doe jij aan een vitaliteitsprogramma?

15 januari 2021 0 Door Redactie

Heb jij dat ook wel eens? Dat je toch net wat teveel gegeten hebt? Of ben je net iets té uitgeput na het traplopen? Of wil je gewoon wat extra spiermassa opbouwen? Als je antwoord ja was, dan is sport Iboya Training misschien wel iets voor jou. Er zijn verschillende soorten trainingen.

Waarom fitness?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het verhogen van iemands algemene fitheid, zoals een vermindering van stress, om zich beter te voelen, een verminderde kans op het oplopen van veel hart- en vaatziekten, enzovoort. Het implementeren of benadrukken van een verhoogd, consistent niveau van fysieke activiteit is zeker manier om de algemene fitness niveaus te verhogen. De duur die je actief moet zijn en wat het doet verschilt van persoon tot persoon; jij hebt bijvoorbeeld een heel ander Iboya Training schema dan jouw buurvrouw. Er zijn ook veel manieren om iemands algemene fitnessniveau te verlagen. Letsel, stress, dit alles kan ertoe leiden dat iemand minder actief wordt en de BMR van jouw lichaam verlaagt. Een algemene vermindering van lichamelijke activiteit zal ook zeker een vermindering van de algemene fitheid veroorzaken.

Sporten om af te vallen

Naast alle bovengenoemde voordelen kan sporten ook helpen om af te vallen. Jouw dieet zelf helpt de verbranding van calorieën te verhogen. Dat komt door dat het metabolisme gestimuleerd wordt. Dat is een proces dat verder wordt verbeterd als jouw lichaam meer spiermassa opbouwt. Een aerobisch oefenprogramma kan vet verbranden en de basale stofwisseling (BMR) verhogen bij (jong) volwassenen met obesitas. Er zijn studies die aantonen dat door middel van een goed dieet gedurende een periode van zes maanden bij obese volwassenen een positieve correlatie is aangetoond in fitheid. Ook hun gemoedstoestand en gewicht verlies namen flink toe. Dit met een gemiddelde van meer dan zevenentwintig en een half procent.  Studies tonen ook een verminderd honger niveau aan. En ook verschillende andere symptomen lijken flink te verminderen zoals ‘s morgens niet kunnen opstaan ​​en aanhoudende angstgevoelens. Al met al helpt Iboya Training je gehele levensstijl te verbeteren en zul je gelukkiger in het leven staan.